Jouw deelname aan de kunstbeurs perfect geregeld
Facebook
Twitter
LinkedIn
IMG_2784
13-01-2023, 13:55
Als exposant op een kunstbeurs wil je graag dat alles goed verloopt. Van de verkoop van jouw kunst tot aan de bezoekers. Van het ontvangen van jouw relaties tot aan de beveiliging. En alles wat daar nog meer bij komt kijken. Maar hoe regel je dat allemaal? En hoe zorg je voor een waterdichte registratie?
Bij Eventpartners weten we wat jij als exposant belangrijk vindt

Onze betrouwbare event software is altijd passend bij ieder evenement. En door onze ervaring met gerenommeerde kunstbeurzen zoals TEFAF, Brafa en PAN zijn er geen geheimen meer zijn voor een optimale organisatie. Ook op kleinere beurzen zoals Collectible en PAD weten we wat er speelt en waar we op moeten letten.  

De voordelen van een samenwerking met Eventpartners

We zetten graag even voor je op een rij waarom onze event software het voor jou zo gemakkelijk maakt. 

Relaties uitnodigen is heel eenvoudig

Je wilt geen gedoe met het versturen van uitnodigingen. Met ons gebruiksvriendelijke systeem kun je de gegevens van jouw relaties heel gemakkelijk uploaden. Zo heb je hier geen omkijken naar.

Je betaalt alleen voor de gescande tickets

We kunnen ons voorstellen dat de lijst met genodigden soms langer is dan het budget toelaat. Dan is het fijn als je weet dat je alleen betaalt voor de relaties die ook daadwerkelijk komen. Dus kiezen is niet meer nodig. Nodig zoveel relaties uit als je wilt. Wij zorgen voor een sluitende administratie.

Alle gegevens zijn goed beveiligd

Als je relaties uitnodigt dan wil je niet dat hun gegevens op straat komen te liggen. Met ons softwaresysteem zijn alle gegevens goed beveiligd. Dat is een gerust gevoel.

Ook gedrukte tickets versturen is mogelijk

Naar jouw belangrijkste relaties wil je waarschijnlijk mooie gedrukte tickets sturen. Dat is geen probleem. Wij regelen de databestanden en QR-codes die je nodig hebt zodat de tickets alleen nog maar opgemaakt hoeven worden.

Ook onverwachte gasten zijn van harte welkom

Het kan zijn dat iemand onverwacht bij de beurs komt. Of dat een relatie zijn tickets vergeten is. Dat is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat ook deze mensen een warm welkom krijgen.

Een complete oplossing op maat

Zo zie je maar, een succesvol evenement begint bij de juiste event software. Maar het is wel zo dat ieder evenement anders is. Daarom werken wij met verschillende pakketten. Zo krijg je precies de oplossing die jij nodig hebt. Wel zo makkelijk. Of het nu om een groot of klein event gaat, je kunt rekenen op een betrouwbare tool en goede ondersteuning. Van begin tot eind. En wil jij ook op locatie graag ondersteuning? Dan regelen we dat ook, eventueel zelfs met hostessen. Dáár ligt ons onderscheidend vermogen. Welk pakket je ook kiest.

Mark Grol van PAN Amsterdam heeft onze service en expertise zelf ervaren: 

“Het systeem is waterdicht en garandeert een veilige omgang met de gegevens die deelnemers aanleveren. Alle deelnemers weten ook om te gaan met het backoffice systeem: een van onze deelnemers is een man van 85. Als hij er mee om kan gaan, dan kan iedereen dit.” 

eventpartners-paper-eventregistratie-bij-kunstbeurzen-01
Meer informatie?

Lees in ons paper 'Eventregistratie bij kunstbeurzen' precies hoe de invitatie van verschillende genodigden op een overzichtelijke en veilige manier tot stand komt.