Altijd een passende oplossing voor jouw event
Bepaal zelf welke onderdelen je kiest
Het complete pakket
voor een succesvol evenement
Of je nu een beurs, congres, bedrijfsevent of festival gaat organiseren. Ieder event is anders. Van een event registratiesysteem tot aan badges. Er is een breed scala aan mogelijkheden. Daarom hebben wij verschillende pakketten samengesteld. Dat is wel zo makkelijk. Kies eenvoudig het pakket dat bij jouw event past. En zie je niets wat aansluit op jouw wensen? Dan zoeken we graag samen naar een passende oplossing. Hoe groot of klein het event ook is.
Een beurs organiseren
Een goed registratiesysteem met toegangscontrole vormen de basis van dit pakket. Want vooraf wil je eenvoudig bijhouden wie komt. En tijdens een beurs is het handig als deelnemers een badge kunnen dragen. Bijvoorbeeld zodat hun naam – en eventueel organisatie – zichtbaar is voor exposanten. Of om via een QR-code bij te houden wie meer informatie wil of interesse heeft in een follow-up.
Al vanaf € 1.995,-

Meest gekozen onderdelen:

    Entree scan en badge printExposanten scan appInvitatie software voor de exposant
Betrouwbare Event Software Beurs
Een congres organiseren
Alles wat je nodig hebt voor een congres vind je in dit pakket. Naast basiselementen zoals invitatie en registratie, richt dit pakket zich op het aanbieden van sessiekeuzes en online betalingen. Zo kun je deelnemers vooraf een programma laten samenstellen. En bied je bij het online betalen een soepele gebruikerservaring. Ook wanneer het complex wordt.
Al vanaf € 1.995,-

Meest gekozen onderdelen:

    Sessiekeuze (met vol=vol)Online betaling
Een bedrijfsevent organiseren
Naast een goede toegangscontrole is het invitatietraject een belangrijk onderdeel van dit pakket. Met persoonlijke communicatie, inclusief een goede landingspagina. Helemaal in de gewenste huisstijl. En heb je tijdens de registratie aanvullende informatie nodig van medewerkers of relaties? Geen probleem. Met onze uitgebreide registratiekeuze kun je eenvoudig extra informatie opvragen.
Al vanaf € 1.995,-

Meest gekozen onderdelen:

    Landingspagina met invitatietrajectUitgebreide registratiekeuze
Event Registratiesysteem Bedrijfsevent
Een festival organiseren
Een publieksevenement vraagt om een goede toegangscontrole. Dat is dan ook de basis van dit pakket. Daarnaast biedt dit pakket een eenvoudige webshop om verschillende soorten tickets te verkopen. Van dagkaarten tot passe-partouts. En betalen doen bezoekers veilig dankzij het betaalplatform van Adyen. Bijvoorbeeld via iDeal, MasterCard, of PayPal.
Al vanaf € 1.995,-

Meest gekozen onderdelen:

    Online betalingWebshopPromotiecode software
Heb je andere wensen?
Zit er geen passend pakket voor je bij? Of weet je niet zeker welk pakket bij jouw event past?
Wij kijken graag samen met jou welke oplossing past bij jouw situatie, wensen en behoeften.