Gastvrij zonder stress: zo regelen wij dat
Facebook
Twitter
LinkedIn
LucasBoitquin_Collectible_Eventpartners030
06-07-2023, 16:23
Exposanten hebben al genoeg aan hun hoofd in de aanloop naar de kunstbeurs. Gelukkig is Eventpartners er om hen te ontzorgen bij het uitnodigen van hun klanten en relaties, wat al een uitdaging op zich is. Vijf manieren waarop wij dat deden voor de KunstRAI.
1. Een afgeschermde omgeving

Iedere exposant kreeg toegang tot een eigen online omgeving, beveiligd met 2-factor authenticatie. Hiermee konden zij de gegevens van hun eigen relaties beheren en zelf hun gasten uitnodigen voor specifieke dagen en momenten.

2. Een uitnodigingssysteem op maat

Het uitnodigingssysteem werd van tevoren aangepast aan de wensen van de exposanten, zodat het uitnodigen van hun gasten snel en gemakkelijk kon verlopen.

3. Real-time inzichten

In de eigen persoonlijke omgeving konden de exposanten zien hoe het was gesteld met hun RSVP’s. Desgewenst kon er een reminder worden verstuurd.

4. Gedrukte uitnodigingen

Liever een gedrukte uitnodiging versturen? Geen probleem. De voor entree benodigde QR-code werd door Eventpartners op de kaart gedrukt.

5. Registratiebalie met opzoeksysteem

Gasten die hun ticket niet bij de hand hadden konden zich op de beurs laten registreren bij onze registratiebalie.

eventpartners-paper-eventregistratie-bij-kunstbeurzen-01
Meer weten?

Een uitgebreide toelichting en tips voor het organiseren van een kunstbeurs vind je in onze paper 'Eventregistratie bij kunstbeurzen'.