Eventpartners
registratie software

Eventpartners verzorgt de invitatie, online registratie en bezoekersregistratie voor beurzen, congressen en evenementen.

De eventregistratiesoftware die echt werkt en ook nog leuk is om te gebruiken.

Ontdek meer over de manier waarop wij software oplossingen creëren voor de beste evenementen.

Alle basis event oplossingen die je nodig hebt

"Eventpartners is het kloppend hart van de beurs.." - Mark Grol vertelt over zijn ervaring met Eventpartners. Mark Grol is Managing Director van PAN Amsterdam, de grootste nationale kunstbeurs van Nederland.

Webinars en webcast registratie

Wanneer uw event online plaatsvindt, bieden wij de optie aan uw gasten online te laten registreren met optionele betaalfuncties. Laat uw gasten een webinar of webcast landing page bezoeken door countdowns te implementeren. Communiceer gemakkelijk met uw gasten en bezoekers.

Timeslot planner

Laat uw gasten van te voren een tijdslot kiezen om de hoeveelheid bezoekers bij fysieke events te controleren. Manage gemakkelijk het aantal vrije plekken per dag of per moment (shifts/lezingen). Geef bezoekers de keuze om direct te betalen en scan tickets bij de toegang voor een gestroomlijnde check-in.

We fit your event:

Multi-event
planning

Heeft u een gepersonaliseerd online omgeving nodig, van waaruit u gemakkelijk meerdere events kan organiseren? Wij hebben een full-functional systeem voor u gecreëerd dat aan de huisstijl van uw bedrijf kan worden aangepast.

Advanced event
planning

Heeft u onze hulp nodig voor een groot evenement, dan kunnen we veel zorgen uit handen nemen. Talloze functies en uitbreidingen kunnen aan uw systeem worden toegevoegd om evenementen zoals grote, jaarlijkse beurzen of congressen in goede banen te leiden.

Demo aanvragen

Vul hier je gegevens in om meer te weten te komen over de manier waarop wij software oplossingen aanbieden en krijg een persoonlijke tour door ons systeem.