Wij zijn wij?

Eventpartners verzorgt de invitatie, online registratie en bezoekersregistratie voor beurzen, congressen en evenementen.

Eventpartners is in mei 2006 als business unit van een ander bedrijf ontstaan. Per april 2008 is aan de groei van Eventpartners recht gedaan door de activiteiten onder te brengen in een eigen BV, genaamd Orange Drive BV. Eventpartners doet veelal zaken met grote bedrijven en organisaties; en met spraakmakende organisatoren van beurzen, congressen en evenementen.

Onze visie

We fit every event.

De strategische inzet van ICT en organisatie kan de opkomst en de betrokkenheid van deelnemers bij evenementen zowel kwantitatief als kwalitatief aanzienlijk en meetbaar vergroten.

Onze missie

Wij maken eventorganisatie makkelijker.

Eventpartners verleent kwalitatief hoogwaardige, integrale ICT-diensten en organisatie voor evenementenorganisaties tegen concurrerende tarieven. Doordat wij naast state-of-the-art organisatie tools en online platforms ook alle benodigde hardware en software aanbieden, verzekeren wij dat uw event zonder slag of stoot plaats zal vinden.

Demo aanvragen

Vul hier je gegevens in om meer te weten te komen over de manier waarop wij software oplossingen aanbieden en krijg een persoonlijke tour door ons systeem.